Ofertas Inmobiliarias RS, S.R.L. es una sociedad comercial fundada por una pareja de emprendedores, los Licenciados  Rayder Santana & Lorena Disla en Julio del año 2017, en la Ciudad de Santo Domingo, República Dominicana.

Teléfono: 829-243-7576

778 fotbollströjor på nätet Isabel

.

Den tyske internationale har aftalt en femårig aftale på Stamford Bridge og bliver Chelseas anden underskrivelse af sommeren efter Ajaxs Hakim Ziyech.

Werner sluttede Bundesliga-kampagnen med 28 mål-hvilket er den højeste total fra nogen tysk spiller siden Mario Gomez, der også scorede 28 gange i kampagnen 2010-11. EdytheHbd maglia italia spinazzola DelilaSam

Tidligere på måneden gennemførte Frank Lampards side en aftale på 53 millioner pund med RB Leipzig om at skrive Werner til sommer.

ac milan tröja

Han scorede yderligere fire i Champions League, herunder et straffespark mod Liverpools Premier League -rivaler Tottenham Hotspur i midtugen, og hans rødglødende form har set ham knyttet til nogle af de største klubber i Europa. EdytheHbd maglia italia spinazzola DelilaSam

Selvom Werner måske har en kamp om hænderne om at kæmpe sig ind i Liverpools startelleve, hvor kejserlige Roberto Firmino er en afgørende komponent i de røde spillestil, er han blevet støttet til at blomstre på Anfield.

I den omvendte kamp, ​​tilbage i november, spillede Werner en rolle i alle otte af Leipzigs mål under sin lilla patch i denne sæson, da de hamrede Mainz på Red Bull Arena.

No Comments

Post A Comment